Cookie Consent by Free Privacy Policy website Maxplus - Rychle, přesně a lehce
Logo Člen Centra pasivního domu Logo Nová zelené úsporám
 

Vývoj systému Maxplus

Než byl vyvinut Maxplus, ušli jsme dlouhou cestu. Vedly k němu celé 3 generace systémů, které jsme neustále zdokonalovali. Nejprve jsme se zaměřili na materiál jako takový, potom na kompatibilitu a nakonec na variabilitu, která je kromě kvality materiálů u staveb další důležitou vlastností. Výsledkem je, že si dnes můžete objednat 2 verze, přičemž každá se hodí pro jiný typ stavby.


 

Dvě předchozí generace systému

První generací, se kterou jsme začínali, byl systém Med. Tento systém se dodnes vyrábí z klasického polystyrenu a mezi jeho hlavní klady patří zejména cena, ale také možnost úhlových tvarovek. Kvůli nižší požární odolnosti, nemožnosti tepelné akumulace a velkému objemu při přepravě se však nehodí pro stavbu obytných domů, ale spíš pro realizaci bazénů, technických objektů nebo vnitřních stěn.

Druhou generací byl systém MedmaX, ten už byl vyroben z kvalitnějšího materiálu Neopor, který již splňoval vyšší požární odolnost a měl mnohem menší objem. Tento typ se sice již nevyrábí, ale byl důležitým mezičlánkem, jelikož se z něj vyvinul náš nejdokonalejší systém - MaXplus.


 

Maxplus - nová třetí generace

Maxplus, je, jak jsme již zmiňovali, naším nejvyspělejším systémem. Maxplus je vyroben z Neoporu, a přináší tak obdobné výhody jako jeho předchůdce - vyšší požární odolnost či malý objem. Ale navíc má možnost proměnlivé tloušťky tvarovky (od 50 mm až po 300 mm), hustšího kotvení příčkami a je u něj menší výskyt prořezů.

Díky všem těmto možnostem je stavba s Maxplus velmi variabilní, čehož jsme přesně chtěli dosáhnout. Tvarovky můžou mít jednak různé tloušťky, a jednak lze pracovat s vnitřním jádrem, díky čemuž lze dosáhnout úrovně pasivních budov.

Mohlo by Vás zajímat



 

Kontakty

Zakaznický servis Izopol

E-mail: obchod@izopol.cz
Telefon: (+420) 727 808 575

Bc. Přemysl Patzelt, Dis.

Ředitel obchodu a marketingu
E-mail: patzelt@izopol.cz
Telefon: (+420) 777 177 987

Petr Kovalovský

Obchodní zástupce
E-mail: kovalovsky@izopol.cz
Telefon: (+420) 608 708 381


IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o.

www.izopol.cz

IČO: 26342391
Podnikatelská 1156/25, Skvrňany, 301 00 Plzeň
Zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 14098



logo Maxplus
© 2021 IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. | Změnit nastavení cookies
-->