Cookie Consent by Free Privacy Policy website Maxplus - Rychle, přesně a lehce
Logo Člen Centra pasivního domu Logo Nová zelené úsporám
 

Jak systém Maxplus funguje

Teď se jen tak letem světem podíváme na to, jak a z čeho vlastně tvárnice Maxplus vznikají a jak se používají.


 

Tvárnice, které se při stavbě používají, jsou vyrobeny z expandovaného pěnového polystyrenu, který vzniká polymerací styrenu, což je látka, která se nachází i volně v přírodě (můžete je dokonce najít i v potravinách – např. v jahodách nebo kávových zrnech). Polystyrenové perličky jsou ve formách vypěněny s pomocí vodní páry a pentanu (zdravotně nezávadný plyn) do požadovaného tvaru.

Vzniklé tvárnice do sebe přesně zapadají a lze je jednoduše vyskládat podobně jako stavebnici. Kromě zámkového systému jsou tvárnice spojeny speciálními plastovými příčkami. Nosným jádrem je železobetonová monolitická konstrukce (beton a výztuže), kterou můžete také vytvořit svépomocí.


 

Doba trvání závozu a obsah balení

Možná jste v poslední době zaregistrovali, že se obecně prodloužila doba dodávek většiny stavebního materiálu – ale ne u nás. Díky tomu, že dodáváme ryze český výrobek, který má dlouhou tradici (firma Izopol figuruje na trhu již od roku 1992), nebudete muset čekat dlouho. Dodací lhůta pro všechny naše systémy je zhruba 2-4 týdny od dokončení objednávky a následného zaplacení vystavené faktury. Tento termín je však orientační zejména s ohledem k požadovanému množství materiálu. Velkou výhodou je potom snadná vykládka. S námi se díky lehké váze materiálu nenadřete -  vše potřebné vám jednoduše přiveze kamion a jednotlivé balíky lze snadno (dokonce i ručně!) odnést. Nebudete potřebovat jeřáb ani jinou těžkou techniku  - další úspora.

A co vlastně v zásilce najdete? V podstatě vše nutné – vnější a vnitřní tvarovky, veškerý spojovací materiál (velké i malé příčky a trubičky) a další prvky (překladové tvarovky, koncové zátky). Zkrátka to, co budete potřebovat pro výstavbu svého vysněného domu.


 

Kolik budu potřebovat materiálu?

U každé stavby vás musí kromě ceny, trvanlivosti a dalších parametrů zajímat také to, kolik toho materiálu budete vlastně potřebovat. To se samozřejmě odvíjí od konkrétních požadavků. Se systémem Maxplus lze dle platných požárních předpisů stavět až do výšky 12 metrů. Výhodou je, že množství materiálu lze vcelku jednoduše a rychle vypočítat. Vše záleží na ploše obvodových stěn domu.

A jak na to?
Vyměřte si výšku a délku stěn, z čehož získáte plochu. Poté stačí odečíst případné plochy oken či dveří - a máte připravený hrubý odhad. Pokud byste si ale nebyli jistí a potřebovali jste přeci jenom poradit ohledně komponentů, materiálu, tloušťky tvarovek nebo třeba formulace objednávky – stačí se na nás obrátit.

Mohlo by Vás zajímat



 

Kontakty

Zakaznický servis Izopol

E-mail: obchod@izopol.cz
Telefon: (+420) 727 808 575

Bc. Přemysl Patzelt, Dis.

Ředitel obchodu a marketingu
E-mail: patzelt@izopol.cz
Telefon: (+420) 777 177 987

Petr Kovalovský

Obchodní zástupce
E-mail: kovalovsky@izopol.cz
Telefon: (+420) 608 708 381


IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o.

www.izopol.cz

IČO: 26342391
Podnikatelská 1156/25, Skvrňany, 301 00 Plzeň
Zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 14098



logo Maxplus
© 2021 IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. | Změnit nastavení cookies
-->